Објављено дана

MI PRAVIMO 100% PRIRODNE SOKOVE

Nedavno smo došli do ideje za izrađujemo prirodne sokove na našoj plantaži voća. Odlučili smo da naši sokovi, u skladu s tradicionalnom metodom hladnog ceđenja, budu pakovani pomoću vreća-u-kutiji (BAG IN BOX) sistema. To naravno isključuje korištenje konzervansa i drugih umetnih dodataka u našim sokovima. Sok je isceđen od svežeg voća, te je kao takav cenjen od strane onih koji obraćaju mnogo pozornosti na zdrav i nutritivni životni stil. Testiramo ga tokom cele godine i kombinujemo okuse različitih sorti sa našim najbližim prijateljima.

Proizvodnju obavlja porodična firma iz vlastitih voćnjaka (proizvedeno pomoću integralne metode ), što je najbolja garancija kvaliteta. Naši sokovi su 100% prirodni! Izrađuju se samo od svežih i zdravih plodova. Zahvaljujući tome, održava se izuzetna aroma i svi sastojci prisutni u jabukama.

Prirodni sokovi su bogati vitaminima. Oni su takođe jedan od najbogatijih izvora vlakana koja poboljšava probavu, a time i sprečava probleme probavnog trakta. Konzumiranje soka od jabuke svaki dan utiče na zdravlje i ukupnu telesnu kondiciju.

Nudimo sokove u vreća-u-kutiji pakovanju. Ovo je jedinstveni sistem pakovanje koji pomaže da sokovi ostanu sveži do 45 dana nakon otvaranja i delomičnog pražnjenja. Mala slavina je konstruisana na način koji ne dopušta ulazak vazduha unutra pa se vrećica skuplja kako se sok konzumira.