O nama

O NAMA

tu smo za VAS

Zdravo Produkt d.o.o. je porodična firma smeštena u živopisnom selu Riđica na krajnjem severu Vojvodine. Naša glavna delatnost je uzgajanje i prerada voća i povrća. Proizvodimo 100% prirodne sokove od svežeg voća, pakovane u BAG IN BOX sistem (vreća u kutiji).

Na našem početku smo ponudili tržištu 100% prirodni ceđeni mutni sok od jabuke, ali mi nameravamo povećati našu paletu proizvoda s drugim voćem i povrćem..

Ciljevi Zdravo Produkt-a su povećati broj svojih sadržaja namenjenog potrošačima kao i upoznovanje zajednice naturista , koji brinu o svom zdravlju pre svega, s našim prirodnim proizvodima.Ova firma je među prvim u našoj zemlji, koja u pogledu njegove proizvodnje i pakiranja koristi tehniku BAG IN BOX, pokrećući na taj način novi proizvodni segment na našem tržištu.

Proizvod se puni u 3 i 5 litara sterilnu dvoslojnu najlonsku vrećicu, koja je opremljena s plastičnom slavinom. Sigurnosna vrećica se potom stavlja u kartonski kontejner(kutiju). Proizvod ima 45 dana garantni rok nakon otvaranja, a 12 meseci bez otvaranja. Dug rok trajanja je osiguran pasterizacijom s obzirom da proizvod ne sadrži konzervanse ili bilo kakve stabilizatore. Voće obrađujemo na EU standardnim mašinama u našem malom i modernom pogonu u Riđici, koji je neprestano u razvoju za savršeno ispunjavanje zahteva naših kupaca.

Kontinuitet ima važnu ulogu u razvoju našeg brenda, pa je to razlog zašto za našu javnost, promovišemo upotrebu integralno proizvedenog voća te materijala za pakovanje koji se mogu reciklirati.

100% prirodni ceđeni sokovi

Posedujemo ISO sertifikat proizvodnje

Posedujemo HACCP sertifikat kvaliteta

Shop

Posetite naš shop

Pronađite nas

Kontaktirajte nas

Vama smo na usluzi 24/7

Sva prava rezervisana Zdravo produkt & S&B media