O Nama

Zdravo Produkt d.o.o. je mlada porodična firma smeštena u živopisnom selu Riđica na krajnjem severu Vojvodine. Naša glavna delatnost je uzgajanje i prerada voća i povrća. Mi proizvodimo 100% prirodni jabukov sok od svežeg voća, pakovan u Bag in Box sistem (vreća u kutiji).

Na našem početku smo ponudili tržištu 100% prirodni ceđeni mutni sok od jabuka, ali mi nameravamo povećati našu paletu proizvoda s drugim voćem i povrćem..

Ciljevi ZDRAVO PRODUKT-a su povećati broj svojih sadržaja namenjenog potrošačima kao i upoznovanje zajednice naturista , koji brinu o svom zdravlju pre svega, s našim prirodnim proizvodima.Ova firma je među prvim u našoj zemlji, koja u pogledu njegove proizvodnje i pakiranja koristi tehniku BAG IN BOX, pokrećući na taj način novi proizvodni segment na našem tržištu.

Proizvod se puni u 5 l sterilnu dvoslojnu najlonsku vrećicu, koja je opremljena s plastičnom slavinom. Sigurnosna vrećica se potom stavlja u kartonski kontejner(kutiju). Proizvod ima 45 dana garantni rok nakon otvaranja, a 12 meseci bez otvaranja. Dug rok trajanja je osiguran pasterizacijom s obzirom da proizvod ne sadrži konzervanse ili bilo kakve stabilizatore.Voće obrađujemo na EU standardnim mašinama u našem malom i modernom pogonu u Riđici, koji je neprestano u razvoju za savršeno ispunjavanje zahteva naših kupaca.

Kontinuitet ima važnu ulogu u razvoju našeg brenda, pa je to razlog zašto za našu javnost, promovišemo upotrebu integralno proizvedenog voća te materijala za pakovanje koji se mogu reciklirati.