О нама

Zdrаvo Produkt д.о.о. је породична фирма смештена у живописном селу Риђица на крајњем северу Војводине. Наша главна делатност је узгајање и прерада воћа и поврћа. Производимо 100% природне сокове од свежег воћа, паковане у BAG IN BOX систем (врећа у кутији).

На нашем почетку смо понудили тржишту 100% природни цеђени мутни сок од јабукe, али ми намеравамо повећати нашу палету производа с другим воћем и поврћем..

Циљеви Zdrаvo Produkt-а су повећати број својих садржаја намењеног потрошачима као и упозновање заједнице натуриста , који брину о свом здрављу пре свега, с нашим природним производима.Ова фирма је међу првим у нашој земљи, која у погледу његове производње и пакирања користи технику BAG IN BOX, покрећући на тај начин нови производни сегмент на нашем тржишту.

Производ се пуни у 3 и 5 литара стерилну двослојну најлонску врећицу, која је опремљена с пластичном славином. Сигурносна врећица се потом ставља у картонски контејнер(кутију). Производ има 45 дана гарантни рок након отварања, а 12 месеци без отварања. Дуг рок трајања је осигуран пастеризацијом с обзиром да производ не садржи конзервансе или било какве стабилизаторе. Воће обрађујемо на ЕУ стандардним машинама у нашем малом и модерном погону у Риђици, који је непрестано у развоју за савршено испуњавање захтева наших купаца.

Континуитет има важну улогу у развоју нашег бренда, па је то разлог зашто за нашу јавност, промовишемо употребу интегрално произведеног воћа те материјала за паковање који се могу рециклирати.