Блог

Ми правимо 100% природне сокове

Објављено септембар 6, 2017 у 6:50 am од / Коментари су искључени на Ми правимо 100% природне сокове

Недавно смо дошли до идеје за израђујемо природне сокове на нашој плантажи воћа. Одлучили смо да наши сокови, у складу с традиционалном методом хладног цеђења, буду паковани помоћу врећа-у-кутији (BAG IN BOX) система. То наравно искључује кориштење конзерванса и других уметних додатака у нашим соковима. Сок је исцеђен од свежег воћа, те је као такав цењен од стране оних који обраћају много позорности на здрав и нутритивни животни стил. Тестирамо га током целе године и комбинујемо окусе различитих сорти са нашим најближим пријатељима.

Производњу обавља породична фирма из властитих воћњака (произведено помоћу интегралне методе ), што је најбоља гаранција квалитета. Наши сокови су 100% природни! Израђују се само од свежих и здравих плодова. Захваљујући томе, одржава се изузетна арома и сви састојци присутни у јабукама.

Природни сокови су богати витаминима. Они су такође један од најбогатијих извора влакана која побољшава пробаву, а тиме и спречава проблеме пробавног тракта. Конзумирање сока од јабуке сваки дан утиче на здравље и укупну телесну кондицију.

Нудимо сокове у врећа-у-кутији паковању. Ово је јединствени систем паковање који помаже да сокови остану свежи до 45 дана након отварања и деломичног пражњења. Мала славина је конструисана на начин који не допушта улазак ваздуха унутра па се врећица скупља како се сок конзумира.